Dames

Welke Dames Jeans Passen Bij Jouw Figuur?

Het vinden van de juiste jeans kan soms een hele opgave zijn. Er zijn zoveel verschillende stijlen en pasvormen om uit te kiezen, dat het soms overweldigend kan zijn. Een jeans moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook bij je figuur passen en je mooi laten voelen. In dit artikel zullen we bespreken welke dames jeans het beste passen bij verschillende lichaamstypes en hoe je de perfecte pasvorm kunt vinden.

Skinny fit jeans

Skinny jeans zijn een strakke, nauwsluitende stijl die de hele benen omsluit. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met een slank figuur en lange benen. Als je een appelvormig figuur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een skinny jeans je benen nog slanker laten lijken en de aandacht van je bredere heupen afleiden. Skinny jeans zijn ook geschikt voor vrouwen met een petite figuur, omdat ze de illusie van langere benen kunnen creëren.
Als je skinny jeans wilt dragen, zorg er dan voor dat je de juiste maat kiest. Een te strakke skinny jeans kan oncomfortabel zijn en de bloedcirculatie belemmeren. Een te losse skinny jeans kan er slonzig uitzien en de illusie van een strak figuur verpesten. Kies een skinny jeans met stretchmateriaal, zodat de jeans comfortabel aanvoelt en zich aanpast aan je lichaamsvorm.

Slim fit jeans

Slim fit jeans zijn een iets lossere pasvorm dan skinny jeans, maar nog steeds strak bij de benen. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met een atletisch figuur of een zandloperfiguur. Als je bredere heupen en dijen hebt en een slanke taille, dan zal een slim fit jeans je figuur accentueren en je rondingen benadrukken. Slim fit jeans zijn ook geschikt voor vrouwen met lange benen, omdat ze de benen slanker kunnen laten lijken.
Een slim fit jeans kan zowel casual als chic gedragen worden, afhankelijk van de rest van je outfit. Combineer een slim fit jeans met een eenvoudig t-shirt voor een casual look of met een blazer en hakken voor een elegante uitstraling.

Straight leg jeans

Straight leg jeans hebben een rechte pijp en een normale taille. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met elk figuurtype, omdat het een tijdloze stijl is die bij elk lichaam past. Straight leg jeans kunnen zowel casual als chic gedragen worden, afhankelijk van de stof en de wassing.
Als je een appelfiguur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een straight leg jeans je figuur in balans brengen. Als je een peerfiguur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een straight leg jeans je benen slanker laten lijken en de aandacht van je bredere heupen afleiden. Als je een atletisch figuur hebt met bredere schouders en smalle heupen, dan kan een straight leg jeans je figuur in balans brengen.

Bootcut jeans

Bootcut jeans hebben een iets uitlopende pijp die over de enkels valt. Dit type jeans is geschiktvoor vrouwen met een zandloperfiguur of een peerfiguur. Bootcut jeans benadrukken de taille en creëren een meer gebalanceerde proportie tussen de heupen en de benen. Als je bredere heupen en dijen hebt, dan kan een bootcut jeans de aandacht van deze gebieden afleiden en je benen slanker laten lijken.
Bootcut jeans zijn ook geschikt voor vrouwen met kortere benen, omdat ze de illusie van langere benen kunnen creëren. Combineer bootcut jeans met hakken voor een extra lift en een langere beenlijn.

Flared jeans

Flared jeans hebben een wijdere pijp dan bootcut jeans, die vanaf de knieën uitloopt in een flairende vorm. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met lange benen en een slank figuur. Flared jeans kunnen de illusie van langere benen en een slanker figuur creëren.
Als je een appelvormig figuur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een flared jeans je figuur in balans brengen en de aandacht van je bredere heupen afleiden. Als je een peerfiguur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een flared jeans je benen slanker laten lijken en de aandacht van je bredere heupen afleiden.

Boyfriend jeans

Boyfriend jeans hebben een losse, relaxte pasvorm die lijkt op de jeans die mannen dragen. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met een atletisch figuur of een appelvormig figuur. Boyfriend jeans kunnen het figuur wat meer casual en ontspannen maken, terwijl het nog steeds een coole en trendy uitstraling heeft.
Combineer boyfriend jeans met een strak t-shirt of een blazer voor een casual, maar toch chique uitstraling.

High waisted jeans

High waisted jeans hebben een hoge taille die boven de navel zit. Dit type jeans is geschikt voor vrouwen met een zandloperfiguur of een peerfiguur. High waisted jeans benadrukken de taille en creëren een meer gebalanceerde proportie tussen de heupen en de benen. High waisted jeans kunnen ook de illusie van langere benen creëren.
Als je een appelvormig figuur hebt met bredere heupen en dijen, dan kan een high waisted jeans de aandacht van deze gebieden afleiden en je benen slanker laten lijken. High waisted jeans kunnen ook geschikt zijn voor vrouwen met kortere benen, omdat ze de illusie van langere benen kunnen creëren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *