Dames

Welk Jurkje Dragen Met Een Buikje?

In dit artikel gaan we het hebben over hoe je het beste een jurk kunt dragen als je een bult hebt. Een bult kan soms een belemmering zijn om de perfecte jurk te vinden, maar met de juiste keuze en combinatie van kleding en accessoires kun je er stralend uitzien en je zelfverzekerd voelen.

A-lijn jurk

Een A-lijn jurk is een jurk die vanaf de schouders wijd uitloopt. Dit jurkmodel is geschikt voor vrouwen met een buik, omdat het de aandacht van de buik afleidt en de heupen en benen benadrukt. De wijd uitlopende zoom van de jurk bedekt de buik en valt minder op. Een A-lijn jurk kan zowel casual als elegant gedragen worden. Kies een jurk met een hoge taille om je figuur nog beter te laten uitkomen. Combineer de jurk met een paar hakken om je benen te accentueren.

Empire taille jurk

Een empire taille jurk is een jurk waarbij de taille net onder de buste valt. Deze kledingstijl is geschikt voor vrouwen met een buik, omdat het de aandacht van de buik afleidt en de borst en schouders benadrukt. Door de hoge taille lijken de benen langer en de buik platter. Deze jurk is geschikt voor zowel casual als chique gelegenheden. Combineer de jurk met een paar mooie pumps om je benen te accentueren.

Wikkeljurk

Een wikkeljurk is een jurk die om je lichaam wikkelt en wordt vastgemaakt met een riem. Deze kledingstijl is geschikt voor vrouwen met een buik, omdat het de aandacht van de buik afleidt en de taille accentueert. De riem accentueert de taille en maakt de buik plat. Een wikkeljurk kan zowel casual als chique gedragen worden. Combineer de jurk met een paar mooie pumps om je benen te accentueren.

Jurken met ruches

Een jurk met ruches is een jurk die plooien of ruches aan de jurk heeft. Deze kledingstijl is geschikt voor vrouwen met een buik, omdat het de aandacht van de buik afleidt en de plooien of ruches benadrukt. Hierdoor lijkt de buik platter. Een jurk met ruches kan zowel casual als elegant gedragen worden. Combineer de jurk met een paar mooie pumps om je benen te accentueren.AccessoiresNaast het kiezen van de juiste jurk is het belangrijk om de juiste accessoires te dragen. Accessoires kunnen namelijk ook helpen om de aandacht af te leiden van de buik. Een paar mooie hakken zorgen ervoor dat de benen langer lijken en de aandacht op de benen wordt gevestigd in plaats van op de buik. Een ketting of een paar oorbellen kan helpen om de aand

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *