Kinderen

Unboxing De Bundleboon Box Vol Kinderkleding

Het uitpakken van een Bundleboon-doos vol kinderkleding is een ervaring op zichzelf. Het is als het openen van een cadeautje, maar dan met de spanning van het ontdekken van de perfecte kledingstukken voor je kind. Bundleboon is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in het samenstellen van persoonlijke kledingboxen voor kinderen van 0 tot 10 jaar oud. Het bedrijf gebruikt een uitgebreide modellenquiz om de stijl van je kind te bepalen en biedt vervolgens een doos vol kleding die perfect aansluit bij die stijl. In dit essay zal ik mijn ervaring delen van het uitpakken van een Bundleboon-doos en het proces van het maken van een keuze uit de kledingstijlen die in de doos zaten.

Online stylingquiz, het enige dat jij moet doen

De modellenquiz is het begin van het proces om een persoonlijke kledingbox samen te stellen. Het is een uitgebreide vragenlijst die je helpt de stijl van je kind te bepalen en het soort kleding dat hij of zij graag draagt. De vragen variëren van de favoriete kleuren van je kind tot de pasvorm van zijn of haar kledingstukken. Het is een leuk en interactief proces dat je kind kan helpen zijn of haar eigen stijl te ontdekken. Mijn kinderen vonden het leuk om de quiz samen met mij te doen en ze voelden zich betrokken bij het proces van het kiezen van hun eigen kleding.
Na het invullen van de quiz duurt het ongeveer een week voordat de doos met kleding arriveert. Het uitpakken van de doos was een opwindende ervaring voor mijn kinderen en mij. De doos was mooi verpakt en bevatte verschillende kledingstukken die perfect pasten bij de stijl van mijn kinderen. Elke doos bevat tussen de 4 en 6 kledingstukken, afhankelijk van de grootte van de kleding en de gekozen stijl. De kledingstukken waren zorgvuldig geselecteerd en pasten perfect bij de stijl die we hadden aangegeven in de quiz.

Maak een keuze

Het kiezen van de kledingstijl was een moeilijke beslissing omdat er zoveel opties waren om uit te kiezen. Bundleboon biedt verschillende stijlen zoals casual, sportief, klassiek, trendy en nog veel meer. We kozen uiteindelijk voor een casual stijl omdat dit het beste past bij de dagelijkse activiteiten van mijn kinderen. De kledingstukken die we ontvingen, pasten perfect bij de casual stijl die we hadden gekozen. Er waren broeken, truien, jassen en t-shirts, allemaal in de casual stijl die we hadden gekozen.

ten slotte

Een van de beste dingen van de Bundleboon-doos is dat het ons heeft geholpen om nieuwe kledingstukken te ontdekken die we anders niet zouden hebben geprobeerd. Mijn kinderen hebben een nieuwe favoriete broek ontdekt die ze nu bijna elke dag dragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *