Heren

Vijf Herenmode Trends Voor De Zomer Van 2023

De zomer van 2023 brengt een aantal opwindende trends voor mannenmode met zich mee. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen en casual look, of iets formeler voor die belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze zomertrends zullen je zeker inspireren. In dit artikel zullen we de tijdloze preppy stijl onderzoeken, samen met de athleisure trend, linnen outfits, informele pakken en meer.

Tijdloos met preppy

De preppy stijl is een klassieke en tijdloze stijl die de afgelopen jaren weer helemaal terug is gekomen. Het gaat om het combineren van klassieke kledingstukken zoals poloshirts, chino’s en loafers, om een nette, maar toch casual en comfortabele look te creëren.
Een manier om deze stijl te dragen is door een poloshirt te combineren met een korte broek en witte sneakers voor een casual zomerse look. Voor een meer formele gelegenheid kun je een blauwe blazer dragen met een wit overhemd en een chino-broek.

Zomertrend voor 2023: Athleisure

Athleisure is een andere trend die al enkele jaren aan populariteit wint. Het is een stijl waarbij sportkleding wordt gecombineerd met casual kleding. Het gaat om het creëren van een casual, maar toch sportieve look.
Een manier om deze stijl te dragen is door een hoodie te combineren met een spijkerbroek en sneakers voor een casual, maar toch coole look. Je kunt ook een trainingsbroek combineren met een T-shirt en een spijkerjack voor een meer trendy en streetwear-geïnspireerde look.

Luchtig met linnen

Linnen is een licht en luchtig materiaal dat perfect is voor de zomer. Het is comfortabel om te dragen en geeft een casual, maar toch stijlvolle uitstraling. Linnen kan op verschillende manieren worden gedragen, van een casual zomerse outfit tot een meer formele look.
Een manier om linnen te dragen is door een linnen overhemd te combineren met een korte broek en sandalen voor een casual zomerse look. Voor een meer formele gelegenheid kun je een linnen blazer dragen met een wit overhemd en een chino-broek.

Zomertrend voor heren: Informele pakken

Het informele pak is een trend die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het gaat om het dragen van een pak met een casual twist, zoals een lichtere stof of een meer ontspannen pasvorm. Dit zorgt voor een meer ontspannen en comfortabele look, terwijl het toch netjes en professioneel blijft.
Een manier om een informeel pak te dragen is door een lichtgewicht pak te combineren met een T-shirt en sneakers voor een casual en toch stijlvolle look. Je kunt ook een meer traditioneel pak dragen, maar dan met een ontspannen pasvorm en casual schoenen voor een meer casual en ontspannen look.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *